Categories
Podcast

Ja en són dos! Amb Tàndem i llibreteres amigues.

En aquest episodi substituïm el nostre estimat estudi per l’Espai Culturista-Sendak. El passat 4 de març, per celebrar el nostre segon aniversari, vàrem voler preparar una vetllada per recordar els inicis del podcast, totes les coses bones que ens han passat i agrair a la nostra comunitat – la millor de les comunitats possibles – el suport rebut al llarg del viatge.

Vàrem fer el nostre particular homenatge al Felipe Munita, el nostre primer convidat, llegint un dels seus poemes. I ens va acompanyar la Paula Jarrin, llibretera de confiança i un gran pilar per Tàndem, que va ser la segona entrevistada. I per últim, ens va acompanyar la Núria Cárcamo, llibretera de la Sendak, que ens sentim ja casa nostra. Tant ella com l’Aitor han estat picant molta pedra per visibilitzar la nostra tasca i sempre ens han acompanyat en totes les nostres propostes.

Suposo que aquest programa era per donar les gràcies. Unes gràcies majúscules a tots aquells que seguiu Tàndem. Encara ens queda molt per aprendre, però aquest viatge en el temps us sorprendrà. Benvinguts a l’episodi revival!

Hem començat el programa llegint un poema de Diez pájaros en mi ventana
  • Podeu escoltar el primer episodi – tot i que us el podríeu estalviar – aquí.

TOP 10

La guanyadora del TriviaLIJ es va emportar un lot de llibres dins la nova tote de Tàndem! Perquè un amant de la LIJ sempre porta moltes històries dins la seva bossa!