Serveis

Podcast i butlletí mensual

Cada dues setmanes a totes les plataformes de podcast (Ivoox, Spotify, Apple Podcast…) i YouTube teniu un nou episodi de Tàndem, un podcast en català en el qual entrevistem experts sobre temes relacionats amb la LIJ i la mediació literària.

A més a més, si el podcast se’t queda curt, et pots subscriure al nostre butlletí mensual. Cada mes arriba calentonet a la vostra safata d’entrada un email amb recomanacions, una activitat de mediació literària, les notícies relacionades amb el podcast i contingut interessant sobre el món de la LIJ.

Seleccions literàries

Ens encanten les llistes i els excels (sobretot a la Marina) i sempre estem cercant llibres interessants. Una bona biblioteca i selecció literària pot obrar miracles. No ens importa si ets una família, una escola o una institució, estem aquí per ajudar-te. Si necessites ajuda en la selecció o que elaborem una bibliografia per a vosaltres, només ens heu d’escriure!

Formació

Quan parlem d’allò que més ens agrada, es nota. I, de fet, estem convençuts que quan més aprenem és quan ens expliquen les coses amb passió. Busques una formació sobre biblioteca escolar, sobre selecció literària, sobre literatura infantil i juvenil en general? Parlem-ne! Si t’interessen els temes que toquem al podcast, ens podeu demanar una formació que s’ajusti als vostres interessos o necessitats. Explica’ns quina idea tens i ens posarem a treballar.

Assessorament

Des de Tàndem et podem assessorar en dues àrees molt diferents, però que ens mouen en el dia a dia: el món editorial i la biblioteca escolar. Necessites replantejar aquell espai que ara només acumula pols i llibres i convertir-lo en un espai viscut? Necessiteu començar a treballar i no sabeu per on començar?

També podem elaborar guies de lectura per a editorials per aprofundir en els llibres i que els mediadors tinguin una eina que enriqueix qualsevol projecte!


Han confiat en nosaltres

Escola Lurdes de Barcelona

Xerrada “Com funciona el món editorial i la selecció de les reedicions de clàssics” al club de lectura de mestres de la biblioteca escolar.

Sector IV de Barcelona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Xerrada “L’ús dels contes a l’educació en el lleure” a la formació de monitors de lleure.

Museu d’Història de Catalunya

Estem elaborant una bibliografia de llibres relacionats amb la història de Catalunya per a infants i joves. A la seva pàgina web ja podeu trobar el projecte “Un munt d’històries” amb els primers títols. Cada mes el projecte es va ampliant amb noves propostes.

Editorial Flamboyant

Hem elaborat guies de lectura d’alguns títols de l’editorial, com ara Mofeta i Teixó o Dinosaures enamorats.