Categories
Podcast

Una mirada endarrere i un final estiuenc. Amb Tàndem

Arribem, amb ganes i certa tristesa al final d’aquesta tercera temporada meravellosa. Aquesta temporada hem gravat 24 programes. Episodis que han anat des de presentar projectes sobre literatura infantil i juvenil a conversar sobre mediació lectora o fer recomanacions. Hem mantingut els dos programes especials de Nadal i Sant Jordi. Aquesta temporada a més a més, hem pogut afegir gent gravant a la vegada amb les Sobretaules.

I és que a banda del propi podcast, el projecte s’ha anat fent gran. Hem pogut fer diverses guies de lectura, hem fet formacions a mestres i fins i tot no fa gaire vam anar a València a parlar sobre el nostre projecte. I, sobretot, hem pogut complir un dels nostres somnis, anar a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Montreuil. Ai, i fins i tot hem fet un directe d’Instagram que va funcionar!

Avui parlem de tot això i conversem amb dos convidats molt especials que han fet d’aquesta temporada una experiència meravellosa. I moltes gràcies, com sempre, per fer de Tàndem casa vostra!

Notes a peu de podcast

En Jordi – el nostre tècnic – ha començat el programa llegint l’inici de Mecanoscrit del segon origen
  • Els nostres convidats d’avui han estat les persones que normalment estan darrere la peixera i que fan que aquesta temporada tot soni de fantasia: la Núria Ferré, periodista a Betevé que va fer possible que Tàndem es gravi allà; també en Jordi Bartomeus, el nostre tècnic de so que ens fa la vida molt més fàcil.
  • Finalment, els llibres que ens emportarem a la maleta aquest estiu!
Marina
Guillem

Un resum de la temporada